Kako da zaradim bitcoin?

Postoji dosta načina da se zaradi bitcoin, a mi smo vam izdvojili najpopularnije:

  1. Rudarenje

Svaki  blok, koji se prosečno realizuje na svakih 10 minuta, nosi  nagradu od 12,5 BTC-a rudarima koji reši računarski problem. Međutim, rudarenje zahteva skupu hardversku opremu, osnovno znanje o blockchain tehnologiji  a treba platiti i račune za struju.

  1. Radite za Bitcoin-e

Postoji više usluga koje će vam pružiti priliku da radite za bitcoin-e. Možete pronaći nešto u Coinaliti-u ili idite na / r / Jobs4Bitcoins na Reddit-u. Možete zaraditi bitcoin-e online, uglavnom radeći kao freelancer, ali neki starup-i i kompanije pružaju mogućnost redovnog plaćanja u BTC-u.

  1. Ponudite nešto za Bitcoin-e

Ukoliko vas interesuje ručni rad, možete prihvatiti BTC na svojoj ETSI stranici, a možete koristiti svoju Bitcoin adresu kako biste prihvatili plaćanje Bitcoin-ima na vašoj web stranici. Takođe, možete okačiti znak “Bitcoin Accepted Here” ukoliko posedujete lokal i prodavati robu ili usluge za Bitcoin.

 

  1. Igre na sreću, klađenje i kazino

Ovo je rizičan način na koji možete povećati svoju količinu Bitcoin-a. Potrebno je da imate početni kapital za trošenje i ko zna, možda vam se i posreći.

  1. Besplatne andoid igre za zaradu bitcoin-a

Možete igrati određene Bitcoin igre na vašem android telefonu ili tableti i dobiti besplatne bitcoin-e. Neke od tih igara su: Bitcoin Hunter, Wheel of Bitcoin, Space Bitcoins i Bitcoin Wonder Machine.